Rijlessen

Wij geven rijles aan de kandidaten uit de hele Hoeksche Waard, maar ook als je in Barendrecht of Rotterdam woont ben je bij ons van harte welkom. De lessen vinden voornamelijk plaats in Rotterdam en Barendrecht zodat je met elke verkeerssituatie te maken krijgt gedurende je opleiding. Op deze manier doe je de meeste rijervaring op en weet je hoe je moet handelen in elke verkeerssituatie.

Je rijles begint thuis en aan het einde van je rijles word je ook weer thuis afgezet. Als je ergens anders wilt beginnen of eindigen is dit geen probleem. Je krijgt altijd privé-les.
De lessen duren 90 minuten, maar indien anders gewenst is dit in overleg mogelijk. Tijdens de 90 minuten krijg je op een plezierige manier les om tot het juiste niveau te komen om een examen af te leggen. Je vorderingen worden aan de hand van een instructiekaart bijgehouden, zodat je ook zelf kunt zien hoe je vorderingen zijn.
Afhankelijk van je agenda kunnen we het aantal lessen per week inplannen. Dit kan één keer per week zijn, maar vaker rijles behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden voor een spoedcursus.

De lessen worden gegeven in de omgeving van Rotterdam-Zuid/Barendrecht. Hier wordt ook het examen afgenomen.

Je instructeur

Je instucteur

Mijn naam is Peter van der Zwart. Ik ben 49 jaar en woon in Zuid-Beijerland. In 1994 ben ik begonnen met het geven van autorijles. Eerst heb ik gewerkt in de autorijschool van mijn vader en sinds 2002 heb ik mijn eigen autorijschool. In deze jaren is mijn autorijschool uitgegroeid tot een waar begrip binnen de Hoeksche Waard.

Ik streef naar lesgeven op een leerzame maar ook op een leuke manier. Ik geef les op een speelse wijze zodat je de verkeerssituaties op een plezierige manier eigen maakt. Op deze manier voelen de autorijlessen niet als een leerproces maar als een natuurlijk verloop.

Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Voor nog meer informatie over o.a. geslaagden volg ons op facebook.

De Lesauto (schakel)

BMW lesauto

Je krijgt les in een BMW 118i. Deze compacte, maar exclusieve auto beschikt over een zes versnellingsbak zodat je op een milieuvriendelijke manier leert rijden. Ook ontbreekt het deze auto niet aan luxe. Je kunt de stoel in elk mogelijke manier verstellen waardoor de auto geschikt is voor iedereen. Of je nu wat groter of wat kleiner bent, met deze auto is dat geen probleem.
De auto beschikt over een gescheiden airconditioning zodat je zelf kunt bepalen in welke temperatuur je wilt rijden. Tijdens de koudere dagen kun je zelfs gebruik maken van de geïntegreerde stoelverwarming. Tevens zit er een geïntegreerd navigatiesysteem in de auto.

De lesauto (automaat)

Ook is het mogelijk om in een automaat les te krijgen. Je krijgt les in een BMW X1 Sdrive 1.8i. Ook ontbreekt het deze auto niet aan luxe. Je kunt de stoel in elk mogelijke manier verstellen waardoor de auto geschikt is voor iedereen. Of je nu wat groter of wat kleiner bent, met deze auto is dat geen probleem. De auto beschikt over een gescheiden airconditioning zodat je zelf kunt bepalen in welke temperatuur je wilt rijden. Tijdens de koudere dagen kun je zelfs gebruik maken van de geïntegreerde stoelverwarming. Tevens zit er een geïntegreerd navigatiesysteem in de auto.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Verstuur